Onze werkwijze

Stap 1: Gedegen intake

Om er zeker van te zijn dat we je op de juiste manier kunnen helpen is het belangrijk om eerst goed te weten waar je vandaan komt en waar je op dit moment in je carrière staat. Als eerste nemen wij samen jouw carrière door om zo een goed beeld te krijgen van jouw ervaring, specifieke kennisgebieden en achtergrond. Bij CodeGuild proberen wij je tevens nog beter te begrijpen door ook stil te staan bij jouw beweegredenen om in het verleden van baan te wisselen. Hierbij geven wij jou direct feedback op jouw CV zodat wij jouw sterkste punten naar boven halen.

Stap 2: Wat wordt jouw volgende baan?

Nu bespreken wij uitgebreid jouw ideale carrièrestap. Hierbij gaan wij uitvoerig in op zaken als technologie, bedrijfscultuur, work/life balance, dagelijkse werkzaamheden, type organisatie, doorgroeimogelijkheden, locatie en trainingsbehoeftes. Nu wij een duidelijk beeld hebben van jouw kunnen en wensen openen wij het CodeGuild netwerk voor je. Dit betekent dat wij jou alles kunnen vertellen over jouw mogelijkheden bij jou in de regio (of indien gewenst daarbuiten).

Stap 3: Hoe maken wij samen het verschil?

De beste baan vinden wij samen. In onze tien jaar ervaring binnen de Nederlandse software development en -engineering markt hebben wij het volledige speelveld in kaart gebracht. Hierdoor zijn wij continu op de hoogte van de meest actuele kansen. Jij hebt de ervaring, wij het netwerk en sollicitatie-expertise. Zo maken wij samen het verschil.

Stap 4: Hoe word je begeleid?

Uiteraard solliciteer je niet elke dag. Daarom zullen wij je intensief begeleiden gedurende jouw sollicitatiegesprek(ken). Wij zorgen ervoor dat je sterkste punten naar voren komen bij de werkgevers en geven je veel meer informatie over hen, de functie en de kansen dan je normaal slechts van een website of uit een vacaturetekst zou kunnen halen. Zo heb je direct voorsprong op andere kandidaten en kom je goed beslagen ten ijs. Een sollicitatieproces heeft vaak twee tot drie stappen, met elk een ander doel. Om je het best uit de verf te laten komen zullen wij jou bij elke stap van de juiste informatie voorzien . Van een eerste kennismaking tot contractondertekening.

Stap 5: Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Je komt in dienst bij onze opdrachtgevers. Gedurende jouw proefperiode houden wij contact en zullen je altijd bijstaan. Ook na je proeftijd kun je natuurlijk altijd met vragen bij ons terecht.