Waarom CodeGuild?

100% werving & selectie consultancy voor software developers & software engineers

CodeGuild is gespecialiseerd in werving & selectie binnen de software development en software engineering markt in de Randstad. Door ons tien jaar lang op dezelfde markt te richten binnen een geografisch gebied beschikken wij binnen deze markt inmiddels over een ongeëvenaarde kennis van de mensen, de organisaties en de technologie.

Wij combineren dit wij met diepgaande proceskennis om kwalitatieve software developers en software engineers prettig en gedegen in contact te brengen met de betere software organisaties binnen de regio, met als doel een vruchtbare werkrelatie.

10 jaar ervaring: Bewezen staat van dienst & Inhoudelijk kennis

Inmiddels hebben wij tien jaar ervaring met het begeleiden van software developers en – engineers om uit hun comfortzone stappen en zichzelf uit te dagen in een nieuwe baan. Door honderden malen verschillende software developers en software engineers binnen de Randstad te begeleiden hebben wij grote inhoudelijke en- proceskennis opgebouwd. Dit is fundamenteel wil je echt waarde toevoegen aan de carrière van technische specialisten.

Bij CodeGuild zul je dan ook altijd worden bijgestaan door een ervaren consultant die je technisch inhoudelijk begrijpt en hierdoor de juiste begeleiding kan geven. Om je goed van dienst te zijn nemen wij een graag een aantal factoren met jou onder de loep; technologie stack, markttrends, gezochte uitdaging, werkomgeving, locatie, werk/privé situatie, salarisstructuur, organisatiecultuur en uiteraard hoe onze opdrachtgevers jouw carrière in juiste richting kunnen brengen. Alles moet uitstekend zijn afgestemd om te leiden tot het beste eindresultaat.

Gedreven door ambacht

Bij CodeGuild weten wij dat kwalitatieve software en kwalitatieve werving & selectie gebonden zijn door hetzelfde; ambacht. De engineering van robuuste, schaalbare software is een ambacht. Wij bekijken ons vak met dezelfde blik en werken graag samen met gelijkgestemden. Zo hebben wij grote investeringen gedaan in ons proces, onze marktkennis en onze adviesvaardigheden om samen met jou het beste carrièrepad te smeden. Dit stelt ons tevens in staat om juist met de vacatures te komen die je zelf vrijwel niet zou vinden.

Lokale Focus

Wij hebben veel tijd gestoken in het in kaart brengen en het analyseren en van de gehele Nederlandse software development en -engineering markt. Hierdoor kunnen wij jou direct inzicht geven in het aanbod van goed passende rollen bij jou in de regio. Zo kun je reistijd zo veel mogelijk minimaliseren.

Helder Proces & Inhoudelijke Begeleiding

Wij hebben een heldere en bewezen werkproces. Dit bevorderd een duidelijke, vloeiende interactie zonder verrassingen waardoor je je tijd en energie kunt steken in de sollicitatiegesprekken. Wij kennen onze opdrachtgevers uitgebreid en kunnen je dan ook goed informeren over de rol, de organisatie en verantwoordelijkheden van de functie. Tevens kunnen we je coachen hoe je het meeste haalt uit een sollicitatiegesprek en hoe je je er het best op kunt voorbereiden. Wij staan je vrijblijvend bij, van eerste contractmoment tot aan het einde van je proeftermijn.