Waarom CodeGuild?

100% werving & selectie consultancy voor software organisaties in de Randstad

CodeGuild is een gespecialiseerd werving & selectie bureau binnen het hogere segment in de Nederlandse software development en -engineering markt. Door ons tien jaar lang op dezelfde markt te richten binnen een geografisch gebied beschikken wij inmiddels over een ongeëvenaarde kennis van de softwaremarkt, de mensen en de technologie binnen de Randstad. Deze kennis combineren wij met diepgaande proceskennis om software organisaties en -afdelingen zo prettig en gemakkelijk mogelijk in contact te brengen met kwalitatieve software developers en -engineers binnen de regio, met als doel een vruchtbare werkrelatie.

12 jaar ervaring: Bewezen staat van dienst en Inhoudelijk kennis

Inmiddels hebben wij 12 jaar ervaring met het vinden en begeleiden van software developers en – engineers om uit hun comfortzone stappen en zichzelf uit te dagen in een nieuwe baan. Dit gaat vaak veel verder dan waar u in eerste instantie aan denkt. De betere software professionals zitten vaak op een goede plek en zijn niet op zoek naar een nieuwe baan. Hoe kunt u dan toch de beste mensen te vinden? Dit heeft voor een groot deel te maken met uitgebreide kennis van niche doelgroepen en de technologie waar zij mee willen werken. Dus niet:”Waar zitten ze?”, maar “Hoe boei je hen?”.

Bij CodeGuild wordt u altijd bijgestaan door een ervaren consultant met technisch inhoudelijke kennis. Om u goed van dienst te zijn nemen graag een aantal factoren onder de loep; organisatie, organisatiecultuur, locatie, technologie stack, markttrends, doorgroeimogelijkheden, soort uitdaging, werkomgeving, eventuele flexibele werktijden en salarisstructuur. Wij denken vanuit de inhoud met u mee over de juiste kandidaat. Alles moet uitstekend zijn afgestemd op elkaar om te leiden tot het beste eindresultaat.

Gedreven door ambacht

Bij CodeGuild weten wij dat kwalitatieve software en kwalitatieve werving & selectie gebonden zijn door hetzelfde; ambacht. Het engineering van robuuste, schaalbare software is een ambacht. Wij bekijken ons vak met dezelfde blik en werken graag samen met gelijkgestemden. Wij combineren inhoudelijke kennis met een bewezen staat van dienst. Zo hebben wij grote investeringen gedaan in ons proces, onze marktkennis en onze adviesvaardigheden om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wij spreken software development

CodeGuild heeft aanzienlijke investeringen gedaan om onze klanten, de cultuur en hun technologie stack te doorgronden. Dit stelt ons in staat om precies de juiste elementen te selecteren en te gebruiken om het juiste niche talent en de juiste ervaring aan te spreken. De beste software developers en software engineers voelen zich vaak direct begrepen, waardoor zij comfortabel zijn om hun carrière in onze handen te leggen. Hierdoor kunnen wij u in contact brengen met de beste mensen die echt het verschil kunnen maken binnen uw organisatie.

Lokale focus

Wij hebben ons altijd gericht op een specifieke geografische gebied in Nederland. Hiernaast hebben wij veel geïnvesteerd in het in kaart brengen en analyseren van de Nederlandse software development en -engineering markt. Wij hebben een bovengemiddeld bereik binnen lokale niche groepen van software development – en engineering professionals bij u in de regio. Dit stelt ons in staat op basis van harde data en jarenlange ervaring u de beste begeleiding te geven om uw moeilijkste nicheposities te vervullen. CodeGuild biedt u toegang tot dit netwerk.

Helder proces en uitgebreide begeleiding: geen verrassingen

Wij snappen maar al te goed dat u het al druk genoeg heeft met uw huidige werkzaamheden. Wij werken dan ook met een helder, bewezen en op maat gemaakte workflow voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers. Dit zorgt voor een heldere en soepele interactie zonder verrassingen. Door een uitvoerige intake, een op maat gemaakte wervingsproces, intensieve begeleiding, uitstekende screening en grote informatievoorziening zult u zien dat u veel meer tijd over heeft. Zo heeft u meer tijd om u te richten op uw core business, wij nemen de rest voor u uit handen.