CRAFTING YOUR LIFE AND CAREER

Welkom bij CodeGuild. Waar wij werving en selectie beschouwen als ambacht.
Hier werk je met zowel de top van IT recruitment, als de top van de software piramide. Je maakt niet alleen een grote impact bij klanten als Miro en eBay, maar ook jouw leven ontwikkelt zich op alle fronten.

 

Direct naar de vacature!

Ambacht

CodeGuild verdient zijn bestaansrecht door inhoudelijke en empatische consultants met niche kennis van de markt en het ecosysteem. Door oprecht te adviseren helpen we organisaties en engineers met het maken van de beste keuze.

Groei

Niet alleen help je impactvolle bedrijven ontwikkelen en heb je invloed op het leven van je kandidaat. Maar jijzelf maakt de grootste ontwikkeling door. Er is een duidelijk en haalbaar leerpad. Je groei is onbegrenst, er is altijd een level hoger.

Succes

Wij willen winnen. Samen, want we zijn behulpzaam, kritisch en gunnen elkaar succes. Echt kunnen helpen is wat ons drijft. Geld is weliswaar de reward, maar mooi samenspel en ambacht zijn de motivators.

Consultants aan het woord

Zoals jij engineers en klanten helpt, helpen wij jou oprecht je volle potentieel te bereiken. "Uiteindelijk zijn we allemaal gappies".

Groeipad

We hebben voor jou een helder groeipad vastgesteld zodat je je snel kan ontwikkelen en weet waar je aan toe bent. Je stroomt in op het door ons overeengekomen level. Ieder level heeft zijn eigen bruto salaris (+8% vakantiegeld) en een uncapped commissiesysteem per plaatsing. Jouw groeipad is afhankelijk van je ambities. Wil je de meest succesvolle principal worden, of ga je daarna ook een team leiden? Wij gaan je helpen je maximale potentieel te benutten.

Werving en selectie bij CodeGuild is anders dan bij andere bureaus. Lees hier meer over de rol van recruitment consultant!

Als recruitment consultant bij CodeGuild ontwikkel je je tot businessman/-vrouw. Je gaat niet alleen op zoek naar de beste kandidaten in binnen en buitenland om hen te helpen bij de beste weloverwogen keuze, maar je wordt ook business consultant voor je klant. Door het spotten van klant-leads, kom je via telefoon en emailmarketing in contact. Je kwalificeert de leads om die om te zetten in klantrelaties. Ook in persoon. Jij wordt hun adviseur.

Bij ons ontvang je een wereld van context om doelgroep, technische kennis, het ecosysteem en de trends op de markt te combineren. En jij zit aan de knoppen. Jij bent volwaardig eindbeslisser voor succes omdat je de’ inkoop en verkoop’ doet van je eigen kandidatendoelgroep. Hoe bruter je kandidaat is, hoe bruter je je klant kan helpen. Zo maak je naam en faam binnen je niche en dus de top van software engineering markt.

Naast een uitstekend basissalaris met uncapped commissiesysteem heb je de mogelijkheid om ongewoon veel te verdienen. Daarnaast hebben we gruwelijke persoonlijke, maandelijks en kwartaallijkse incentives. Je komt in een warme groep vrienden terecht waarin je persoonlijk en professionele groei gestimuleerd wordt en waarin vooral veel wordt gelachen.

Op zoek naar ambacht, groei en succes?

Laat je gegevens achter dan gaan we direct het gesprek met elkaar aan.

Lees meer Lees minder

Het CG team

Robert Hawker

Guild Leader & Founder

Melchior Schimmel

Team Lead

Roy Schaper

Senior Consultant

Daan van der Mark

Consultant

Sven Gerrmann

Consultant

Shazeeb Karwa

Online Marketeer

Kim Luu

Office Manager


Volg ons op Instagram!

Meer weten over de rol als Recruitment Consultant bij CodeGuild?

Bekijk de vacature!