Diensten

CV analyse

Jij bent sterk in het ontwerpen en bouwen van solide software. Maar wat moet er nu op een goed en volledig CV komen? Veel mensen hebben moeite hun ervaring te vertalen naar directe meerwaarde voor een nieuwe werkgever. Waar letten werkgevers op? Hier helpen wij jou bij. Wij kennen de markt goed en kunnen je zo precies helpen om deze vertaalslag te maken. Zo weet je dat je altijd de juiste vaardigheden in jouw CV opneemt.

Sollicitatieadvies

Solliciteren doe je niet elke dag. Gelukkig hebben wij al honderden sollicitaties begeleid van software developers en -engineers. Deze kennis delen wij met jou. Ook zijn wij inhoudelijk goed op de hoogte van onze opdrachtgevers en de banen die worden aangeboden. Deze kennis delen wij met je zodat je altijd maximaal uit de verf komt. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Salaris quickscan

Uiteraard neem je de stap naar een volgende baan niet enkel voor het geld. Het is echter wel goed te weten wat jouw marktwaarde is. Wij hebben jarenlang ervaring met het begeleiden van het volledige software engineering carrièrepad, van beginnende ontwikkelaar tot de meest ervaren software architecten. Hier zijn wij altijd bij salarisonderhandelingen betrokken geweest. Zo kunnen wij je altijd een helder beeld geven van jouw huidige marktwaarde.

Bruto / netto berekening

Goede aanbieding? Maar wat hou je aan het einde van de maand over? Het is vaak lastig in te schatten wat je netto aan het einde van de maand overhoudt in combinatie met de secundaire voorwaarden. Deze kunnen namelijk per werkgever enorm verschillen. Volledig pensioen? Eindejaarbonus? Mobiliteitsvergoeding? Auto van de zaak? Deze zijn allemaal debet aan je netto maandsalaris. Wij rekenen dit voor je door zodat je altijd een keuze maakt aan de hand van alle feiten.