Diensten

Werving & selectie Software Engineers & Developers

Wij zijn een werving & selectie consultancy met een 100% focus op de Nederlandse software development en software engineering markt. Wij zijn gespecialiseerd in vinden, verbinden en bemiddelen van vast personeel, van medior tot en met lead developer / architect niveau. Wij acteren als intermediair, de kandidaten komen bij u op de loonlijst. Het werven, selecteren en bemiddelen van niche software specialisten voor vaste dienst is een vak apart. Wij hebben hier inmiddels meer dan tien jaar ervaring in.

Werving & selectie proces optimaliseren

Aan de hand van onze jarenlange ervaring met het vinden en bemiddelen van niche software developers en software engineers helpen wij u uw werving & selectie proces optimaliseren aan de hand van bewezen best practises.

Expat diensten

Het kan ook nodig zijn dat u voor de beste beschikbare software developers en software engineers binnen uw niche over de landsgrenzen moet kijken. Om een kandidaat op de juiste wijze naar Nederland te begeleiden zijn er nogal een aantal belangrijke zaken gemoeid. Denk aan het aanvragen van een werkvisum, het aanvragen van een 30% regeling, het regelen van huisvesting, het aanvragen van een bankrekening en het verkrijgen van een BSN nummer. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen.