Op zoek naar de best passende mogelijkheden voor de volgende stap in jouw software engineering carrière?

Ben jij een Java, Scala, Kotlin, Golang of JavaScript/ Front end Software Engineer/ developer en wil jij graag inhoudelijk advies en inzicht van de best passende mogelijkheden voor de volgende stap in jouw carrière?

Dan ben je bij CodeGuild aan het juiste adres!

Wat maakt ons netwerk uniek?

Wij zijn een gespecialiseerd werving en selectie bureau met 10 jaar opgebouwde marktkennis binnen het Nederlandse Java, Scala en JavaScript software engineering ecosysteem. Wij richten ons op het hogere segment van software engineering organisaties. Dit zijn organisaties waar veelal (maatwerk) software ontwikkeling tot de core business van de organisatie behoort. Zodoende wordt hier veelal gebruik gemaakt van de meest moderne standaarden rondom clean coding, agile, productontwikkeling of consultancy, schaalbaarheid, performance, concurrency, java8, containerization, microservices en cloud. Zodoende dient CodeGuild vaak als eerste station voor de gepassioneerde software developer en -engineers die op zoek is of gaat naar een nog betere passende en interessantere nieuwe vaste baan bij hem/haar in de regio.

De juiste aanpak voor de volgende stap in jouw software engineering carrière?

De software markt groeit als nooit tevoren. Dit heeft als voordeel dat er veel meer vacatures zijn dan developers en engineers. Het nadeel is echter dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe vind je tussen al die (vaak onduidelijk geschreven) vacatures nou net de juiste? Ga je zelf de markt op en solliciteer je eigenhandig op vacatures? Of neem de een recruitmentorganisatie in de arm? Zeker geen gemakkelijke keuze! Helemaal omdat het kennisniveau van recruitmentbureaus veelal te wensen over laat. Hier betekent recruitment jammer genoeg niet meer dan keyword searching en Cv’s mailen. Met de veelgehoorde klacht dat men vindt niet persoonlijk en inhoudelijke genoeg begeleidt te worden. De kans dat je via deze weg echt de beste carrière stap vindt (en in de wacht sleept) is onzeker. Een verkeerde beslissing kan jouw carrière zelfs de verkeerde kant op sturen!

Persoonlijk en inhoudelijke advies op basis van gedegen technische diepgaande kennis van het lokale eco-systeem in Java, Scala en JavaScript software development en engineering.

De Consultants van CodeGuild onderscheiden zich door een zeer gedegen technische inhoudelijke kennis van het lokale eco-systeem in Java, Scala en JavaScript software development en engineering. Tevens hebben zij jaren ervaring met het begeleiden van software engineers tijdens sollicitatieprocessen. Hierdoor kunnen zij jou de juiste best practices overbrengen, waardoor je jouw kansen vele malen verhoogd om aangenomen te worden bij jouw droombaan. Gecombineerd met een ongedwongen, adviserende en zeer persoonlijke aanpak helpt CodeGuild jou volledig kostenvrij door te groeien naar de volgende stap als software engineer/ developer ambachtsman of –vrouw.

Lees voor meer informatie ook Waarom CodeGuild met Onze Werkwijze en Diensten van meerwaarde kunnen zijn voor jouw oriëntatie naar de best mogelijke volgende stap in jouw software engineering carrière.