Het Team

Robert is vanaf 2007 werkzaam als recruitment consultant binnen software engineering. Hij heeft voor een beursgenoteerd internationaal recruitment bureau gewerkt waar hij vijf jaren achtereenvolgend tot de beste consultant van Nederland werd uitgeroepen. Zijn succes komt door de combinatie van diepe inhoudelijke kennis van het lokale eco-systeem met zijn kennis van software engineering recruitment best practices en het geven van oprecht advies.

 

“Het huidige informatietijdperk heeft gezorgd voor ongekende mogelijkheden voor de mensheid. Leven in het huis van iemand uit Rome voor een paar dagen via AirBNB, Taxi chauffeurs die nooit meer uren hoeven te wachten op een ritje door Uber, een telefoon in je zak waar vrijwel alle informatie ooit gegenereerd door in de mensheid te vinden is; automatisering staat centraal in al deze grote stappen voorwaarts.

Deze innovatie wordt gedreven door de mensen die vanuit pure intrinsieke motivatie continu willen nadenken over hoe zaken nog beter, nog sneller, nog eenvoudiger, nog eleganter kunnen worden opgelost. Software Developers en Engineer; ik heb hen leren kennen als zeer creatieve, inventieve en vriendelijke mensen. Voortgestuwd door de stille wens om hun steentje bij te dragen aan een iets betere wereld; het leven van andere net iets gemakkelijker maken. En zichzelf zo te vereeuwigen in code, zelfs wanneer de schrijver allang niet meer op deze aarde hoeft rond te lopen.

CodeGuild heb ik opgericht vanuit dezelfde filosofie; meerwaarde leveren als hoofdfocus, de rest volgt dan vanzelf. In een wereld waarbij men gaat voor de weg van de minste weerstand juist tijd nemen voor ambacht. Tijd en moeite steken in kennis rondom lokale technologie ecosystemen, het werk van software engineers, de best practices in recruitment strategieën doorgronden en oprechte interesse in de positieve ontwikkeling van de mens en maatschappij. Door mensen en bedrijven te helpen groeien, groeit CodeGuild mee. Een fantastische symbiose!’’