Technical Resource Consultant Amsterdam

Vacature: Technical Resource Consultant Amsterdam

 • Heb jij ervaring met het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor een functie?
 • Hou jij van consultative selling, inhoudelijkheid+slim werken en echt positieve impact maken?
 • Werk jij graag voor aansprekende klanten binnen een klein, groeiende zeer succesvolle recruitmentorganisatie in Amsterdam?
 • Word je graag begeleidt door vakmensen met meer dan 10 jaar hands on ervaring en reputatie binnen de markt?

Dan is dit de baan voor jou!

CodeGuild: Midden in het hart van de wereldwijde software revolutie

De toepassingen van onze klanten zie je overal om je heen. Anno 2018 zitten wij midden in het informatietijdperk. Bijna alles wat ons als mens verder brengt, wordt veelal gedreven door slimme software. Denk maar eens aan leidende bedrijven zoals Apple, AirBNB, Amazon, Uber, Google. Waar zouden we zijn zonder hun innovaties?

CodeGuild is een specialistische technische werving- en selectie consultancy dat zich heeft gespecialiseerd in het identificeren, engagen en bemiddelen van de betere software developers en -engineers, voor de meest impactvolle tech organisaties van Nederland. Zo helpen wij de specialisten groeien die aan het front staan van alle innovatie om ons heen. Het is een groeiende markt met ongekend veel potentie! Steeds meer technologiereuzen vestigen zich in Amsterdam. Zo behoort Amsterdam al tot de top 5 software steden van de wereld. Voor jou betekent dit volop carrièremogelijkheden en persoonlijke groei!

Bij CodeGuild combineren wij gedegen inhoudelijke kennis van het lokale ecosystemen, de meest begeerde doelgroepen en relevante technologie met jarenlange sales- en recruitmentervaring. Consultative selling, inhoudelijk advies en oprecht helpen; daar is waar het om gaat. Deze aanpak slaat aan! Vandaar dat wij werken voor zeer interessante klantnamen en groeien we op basis van kwaliteit en impact.

Daarom zoeken wij een Technical Resource Consultant Amsterdam die ons graag willen versterken.

Technical Resource Consultant Amsterdam

Als resource consultant vervul je een zeer impactvolle rol binnen onze schakel van dienstverlening. Zo ben jij primair verantwoordelijk voor het selecteren, engagen, werven en kwalificeren van de beste kandidaten voor vaste banen bij onze meest impactvolle en veeleisende klanten. Jij bent vaak het eerste contactmoment van kandidaten met CodeGuild en bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een professionele band met hen. Je zet je in om hen goed te leren kennen en hun behoefte te begrijpen. Alleen dan kunnen wij hen het beste advies en uiteindelijk de beste baan bezorgen.

Hierbij ben je veel aan de telefoon. Al plan je zo veel al mogelijk een gesprek met hen in bij ons op kantoor om echt te zien wie de persoon is achter de stem. Zo kunnen wij zowel de technische als interpersoonlijke vaardigheden van een kandidaat vatten en hen en onze klanten op maat van dienst zijn. Je onderneemt marketingactiviteiten om de juiste kandidaten aan te trekken, maar benaderd hen ook direct. Gelukkig heeft CodeGuild door onze goede naam al een grote poel van warme kandidaten om te benaderen! Daarnaast ondersteun je met het presenteren van de kandidaat aan de klant(en).

Samen met de directeur vorm jij een geolied team en werken veel samen. Zo kun je veel leren en werk je gelijk voor aansprekende klanten.  Na een duidelijke briefing spar je samen over het profiel om daarna zo intelligent mogelijk de juiste mensen te vinden. Hierna volgt je de bewezen best practices om zo snel mogelijk maximaal resultaat te halen de juiste kandidaten te vinden. Mensen die niet alleen op CV passen, maar dat juist hun behoefte ook aansluit op alles wat jij kunnen vinden in de baan. Zo helpt je hen echt de baan vinden waar ze zo lang mogelijk met zoveel mogelijk energie, waarde blijven toevoegen bij onze klanten.

Training en begeleiding:

Om ervoor te zorgen dat je jezelf kunt ontwikkelen en maximaal positieve impact kun maken ontvang je zowel hands on als theoretische training, van zowel de directeur als senior consultants. Deze training is gebaseerd op bewezen succes in de praktijk: duizenden begeleiden processen, honderden succesvol bemiddelde kandidaten meer dan 12 jaar professionele software engineering recruitment ervaring in ons lokale Nederlandse ecosysteem.

Doorgroeimogelijkheden:

Omdat CodeGuild nog een kleine, groeiende organisatie is heb jij de kans om ook echt jouw ruimte te pakken en verder in te vullen. Zo kun je doorgroeien tot resource lead en zelfs resourcemanager, waarbij jij jouw eigen team bouwt en begeleidt!

Bij CodeGuild kun je je echt ontwikkelen als inhoudelijk vakspecialist. Jij helpt mensen en organisaties groeien. Stap aan boord, vier samen elk succes en groei met ons mee!

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen sales
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Communicatief, energiek, servicegericht
 • Leergierig
 • Vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift
 • Goed in Engels, zowel in woord als geschrift
 • Ervaring als resourcer/ intercedent is een grote pre

Wat wordt er geboden?

 • Goed salaris met goed commissie systeem;
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • Training, coaching en begeleiding door mensen met een goed trackrecord
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Zinderende vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke groepsuitjes

Ben jij geïnteresseerd om je echt bezig te zijn met inhoudelijke en kwaliteitsgerichte dienstverlening, om zo echt impact te maken bij onze kandidaten en klanten?

Reageer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je sollicitatie naar hr@codeguild.nl

 

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, txt, rtf.