Het Team

Tessa is afgestudeerd in Communicatie richting, maar werkt sinds 2014 werkzaam in de recruitment branche. Na een jaar of drie zelf verschillende successen te hebben geboekt, haar passie gevolgd en de kans gepakt om zowel in Nederland als Oostenrijk kantoren op te zetten en te begeleiden. Vanaf januari 2024 vervult zij bij CodeGuild de rol van Recruitment Manager.

Bekenden typeren Tessa als energiek, (altijd) vrolijk en ambitieus. Met oog voor zowel resultaten, werkprocedures als de ambitie/intentie van het individu is zij er al eerder in geslaagd succesvolle teams te bouwen. Samen met Robert zal zij CodeGuild nog verder uitbouwen.

Met een natuurlijke nieuwsgierigheid en compassie/ empathie voor haar medemens zet zij zich tevens als consultant in voor klanten en kandidaten in de software engineering.

“Sales zit in mijn bloed, maar ik ben nooit het type “snelle verkoper” geweest. Ik wil iemand leren kennen en van meerwaarde zijn. Mijn kracht is het samen met iemand ontdekken waar zijn of haar behoefte ligt, waar die passie vandaan gekomen, om vervolgens samen de juiste strategie te bepalen. Op deze manier geloof ik erin dat ik vrijwel ieder probleem (op het gebied van arbeidsbemiddeling) met iemand op kan lossen!”