Het Team

Sofie is opgegroeid in Friesland en woont sinds haar achttiende in Amsterdam. Tijdens haar studie Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam heeft ze ook een half jaar in Bangkok en een half jaar in Parijs gewoond. In het laatste jaar van haar studie heeft ze een eigen vertaalbureau opgezet en het klantenportfolio onlangs verkocht. Sinds dit jaar is ze actief geworden in recruitment. Verschillende passies van haar komen hier samen:

‘interesse in wat iemand drijft en hoe kan je je als persoon zo goed mogelijk ontwikkelen’ en de diverse business skill set die nodig is in recruitment waaronder ondernemen, sales en partijen verbinden.

De software markt vindt zij zeer interessant vanwege de snelle veranderingen en de grote invloed die het heeft in het vormen van onze toekomst. Door eigen ervaringen in de start-up wereld voelt zij zich hier ook verbonden mee.

 

“Bij Codeguild geniet ik van de kwaliteit en diepgang die aan wordt gegaan met bedrijven en kandidaten. Ik denk ook dat dit noodzakelijk is in zo’n complexe markt. Binnen Codeguild werken experts die intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen en op die manier met hun kundigheid ook kandidaten en bedrijven helpen om zich verder te ontwikkelen. De oprechtheid om waarde toe te voegen, is voor mij dé reden om Codeguild te kiezen als werkgever.”