Medior Technical Recruitment Consultant Amsterdam

Medior Technical Recruitment Consultant Amsterdam

 • Hou jij van ondernemen, consultative selling, inhoudelijkheid+slim werken en het bouwen van lange termijn relaties?
 • Werk jij graag voor aansprekende klanten binnen een klein, groeiende zeer succesvolle recruitmentorganisatie waar je echt nog een impact kunt maken?
 • Word je graag begeleidt door vakmensen met meer dan 10 jaar hands on ervaring en reputatie binnen de markt?
 • Vind jij dat specialistisch werk ook beloond mag worden met een uncapped commissie systeem waarmee jij kunt doen waar jouw vrienden, maar van kunnen dromen?

Lees dan snel verder!

CodeGuild: Drijvende kracht achter automatiserend Nederland

De toepassingen van onze klanten zie je overal om je heen. Anno 2019 zitten wij midden in het informatietijdperk. Bijna alles wat ons als mens verder brengt wordt veelal gedreven door slimme software. Denk maar eens aan leidende bedrijven zoals Apple, AirBNB, Amazon, Uber, Google. Waar zouden wij zijn zonder hun innovaties?

CodeGuild is een specialistische werving- en selectie consultancy dat zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van de betere software engineers, voor de meest impactvolle organisaties van Nederland. Zo helpen wij de specialisten groeien die aan het front staan van alle innovatie om ons heen. Het is een groeiende markt met ongekend veel potentie! Steeds meer technologiereuzen vestigen zich in Amsterdam. Zo behoort Amsterdam al tot de top 5 software steden van de wereld. Voor jou betekent dit volop carrièremogelijkheden en persoonlijke groei!

Bij CodeGuild combineren wij gedegen inhoudelijke kennis van het lokale ecosystemen, onze doelgroepen en technologie met jarenlange sales- en recruitmentervaring. Consultative selling, inhoudelijk advies en oprecht helpen; daar is waar het om gaat. Deze aanpak slaat aan! Vandaar dat wij werken voor zeer interessante klantnamen en groeien wij hard.

Nu zoeken wij junior, medior en senior recruiters die ons graag willen versterken als technical recruitment consultant.

Coaching, training & persoonlijke ontwikkeling

Alleen als jij groeit, groeit CodeGuild. Vandaar word je bij CodeGuild vanuit een duidelijk ontwikkel & trainingsplan geholpen. Je kunt veel (nog meer!) leren over sales, recruitment en de lokale markt. Je werkt binnen een energieke sfeer waar we elkaar graag helpen en mensen zichzelf graag ontwikkelt en alle successen viert. Zo kun je hier elke maand en ieder kwartaal genieten van luxe diners en stedentrips binnen en buiten Europa!

Medior Technical Recruitment Consultant Amsterdam

Als Medior Technical Recruitment Consultant Amsterdam ben je 360 graden actief, wat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor zowel business development als het invullen van posities. Je leert wat de software engineers dagelijks doen, wat de nieuwste trends zijn en waar de grootste kansen liggen. Je bent bezig met (new) business & telefonische sales, marketing, het adviseren over recruitment strategieën en bouwt een actieve community van software engineers en groep van klanten. Via de telefoon en face to face bouw je stap voor stap jouw markt uit.

Zo groei jij als ondernemer en markt/vakspecialist. Iets waar je enorm veel voldoening uit kunt halen. Klanten en kandidaten zullen jou leren kennen als de ambachtsman/vrouw die hen helpt groeien. Ondertussen word je gecoached en getraind aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan. Al doen wij niet aan micromangement, je bent vrij om jouw eigen keuzes (en fouten) te maken. Wij zijn klein, maar groeien hard. Waardoor jij veel doorgroeimogelijkheden hebt.

Bij CodeGuild kun je je echt ontwikkelen als inhoudelijk vakspecialist. Jij help mensen en organisaties groeien. Stap aan boord, vier samen elk succes en groei met ons mee!

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Minimaal 1 jaar telefonische sales ervaring (inbound or outbound)
 • Ervaring binnen recruitment / werven van personeel
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Communicatief, energiek en ambitieus
 • Leergierig en geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling
 • Vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift
 • Goed in Engels, zowel in woord als geschrift

Wat wordt er geboden?

 • Goed salaris met uncapped comissiesysteem; waarbij je jouw salaris meerdere keren kunt verdubbelen
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • Training, coaching en begeleiding door mensen met een goed trackrecord
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Zinderende vrijdagmiddagborrels

 

Ben je geïnteresseerd in consultative selling, het bouwen van lange termijn relaties, jezelf verder ontwikkelen als ondernemer en zo het leven bouwen waar je van droomt?

 

Reageer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je sollicitatie naar hr@codeguild.nl

 

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, txt, rtf.