Full-time- Part-time Community builder/ Junior Resourcer Amsterdam | hbo startersfunctie

Vacature : Fulltime- Partime Community builder/ Junior Resourcer Amsterdam

 • Werk je graag binnen een inspirerende werkomgeving bij de 9 straatjes, achter het Leidseplein?
 • Ben je hongerig naar kennis, zie je snel het grote plaatje en ga je graag een uitdaging aan?
 • Heb jij een ondernemende mindset en help jij ons graag de volledige Nederlandse markt in kaart brengen?
 • Wil je werken binnen een zeer kundige en dynamische werkomgeving met leuke collega’s?

Lees dan snel verder!

Jouw werkgever: CodeGuild levert een positieve impact aan de verdere ontwikkeling van onze maatschappij!

De toepassingen (producten/diensten) van onze klanten zie je overal om je heen. Anno 2018 zitten wij midden in het informatie tijdperk. Bijna alles wat ons als mens verder brengt komt momenteel door slimme software. Denk maar eens aan leidende bedrijven zoals Apple, AirBNB, Amazon, Uber en GoogleMaar ook innovaties op gebied van Blockchain. Waar zouden wij zijn zonder al deze innovaties?

CodeGuild is een werving- en selectiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van de betere software engineers, voor klanten binnen het hogere segment van de software markt. Wij bemiddelen de mensen die aan het front staan van alle innovatie om ons heen. Het is een groeiende markt met ongekend veel potentie. Voor jou betekent dit werken binnen een bruisende omgeving waar je veel kunt leren van alles wat achter de schermen draait van onze huidige informatiemaatschappij!

Bij een succesverhaal hoort uiteraard ook een werkomgeving van allure. Daarom tref je CodeGuild in een inspirerend kantoor bij de Amsterdamse 9-straatjes, vlak achter het Leidseplein. CodeGuild doet zaken met toonaangevende klanten en veelbelovende startups. Door onze staat van dienst worden wij ook regelmatig benaderd door zeer grote namen. We moeten bijna nee verkopen! Daarom zijn wij op zoek naar een Junior Sourcing  Specialisten om ons te versterken!

Wat je vooral merkt is dat er een optimaal leer- en prestatieklimaat heerst. Bij ons is het niet alleen belangrijk dat jij goed wordt in je werk, maar juist ook dat je jezelf op persoonlijk vlak goed blijft ontwikkelen. Wij zien dat namelijk als één geheel. Voel jij je goed op je plek, dan presteer je beter op je werk en andersom.

 

Vacature: Community builder/ Junior Resourcer Amsterdam

Als Community builder/ Junior Resourcer ben je bezig met activiteiten om onze consultants te ondersteunen.  Denk hierbij aan het vinden en selecteren van de beste mensen voor onze klanten, in kaart brengen van specialisaties in de IT markt, marktonderzoek, meedenken met online marketing werkzaamheden en behandelen van vraagstukken voor het bereiken van onze doelgroep. Hierdoor kun jij echt helpen een impact te maken in de Nederlandse markt en help je CodeGuild te groeien!

Indien je meer inzicht wil krijgen hoe de beste bedrijven binnen de Nederlandse economie werken, terwijl je veel plezier hebt en werkt met zeer sociale collega’s die geïnteresseerd zijn in het maken van een positieve impact in onze samenleving,  ben je hier aan het goede adres!

Doorgroeimogelijkheden vanuit hbo Startersfunctie bij CodeGuild

Al snel zal je doorgroeien naar een volwaardige sourcing specialist waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te specialiseren. Je kan nu al je opgedane kennis toepassen om nog verder te gaan als recruitment consultant of zelfs online marketeer. Kom in direct contact te staan met de markt, leer alles over sales & consulting en werk jezelf naar een principal consultant. Of neem je kennis en pas dit toe om alle (digitale) informatie te doorgronden over de doelgroep en de markt, om onze propositie beter te presenteren en nieuwe mogelijkheden toe te passen als online marketing specialist.

Afhankelijk van je keuze zal je loopbaan worden ingericht met alle trainingen en begeleiding die daarbij horen, voor zowel je persoonlijke groei en je toekomstige carrière bij CodeGuild.

Neem jij deze kans?

Wat heb je nodig?

 • Je bent momenteel bezig met een hbo/wo opleiding of je opleiding recent afgerond
 • Bij voorkeur in de richting Commerciële Economie, IBS, MER of IBA
 • Ondernemers mindset, energiek en bereid om te leren
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent leergierig en actief een bijdragen aan de groei van de organisatie
 • Gevoel voor humor en een echte team-player
 • Interesse in technologie is een pre

Wat krijg je ervoor terug?

 • De keuze om door te groeien als recruitment consultant of online marketeer
 • Trainingen van de meest ervaren consultants en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Marktconform salaris met kans op bonussen
 • Werken vanuit een inspirerend kantoor dichtbij het Leidseplein
 • Gezamenlijke lunches op vrijdag
 • Gezellig, jong en leuk team
 • Incentive trips (binnen en buiten Europa), borrels en teamuitjes
 • 25 vakantiedagen

Ben jij op zoek naar een gedegen bijbaan naast je studie of een mooie start voor je carrière, bij een bruisende en gezellige organisatie in het centrum van Amsterdam?

 

Reageer dan nu en mail jouw CV en korte motivatie naar Shazeeb Karwa via hr@codeguild.nl